Bolier Advies en Sloopbegeleiding is ideale partner op gebied van asbestinventarisatie, advies en inspectie. Al meer dan twee decennia hebben wij ervaring opgedaan in alle aspecten rondom asbestsanering, inventariseren  wij gebouwen en objecten, door heel Nederland op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen, voeren wij inspecties uit en geven advies. Dat doen wij voor uiteenlopende partijen waaronder particulieren, overheden en gecertificeerde bedrijven.

Kundige partij

Bolier Advies en sloopbegeleiding heeft veel  theoretische kennis en een jarenlange  praktijkervaring en is hiermee een specialist in de asbestbranche. Als  kleine organisatie werken  wij tegen concurrerende tarieven, zijn wij bovendien flexibel en snel inzetbaar. Binnen 2 dagen zijn wij bij u op locatie voor een asbestinventarisatie  Alle inventarisaties worden uitgevoerd met eigen geschoolde en ervaren personeel. Deze werkwijze verzekert u van de kwaliteit waar u naar op zoek bent.

Gekwalificeerd personeel

Het personeel bij Bolier Advies en Sloopbegeleiding voldoet aan de hoge kwaliteits eisen en is in het bezit van alle benodigde certificeringen op het gebied van asbest inventariseren en asbest verwijderen. Ook hebben al onze medewerkers een bouwkundige opleiding.Al onze medewerkers hebben een medische keuring gehad en beschikken over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van asbestonderzoek.